Visst ska man få en anka

Inför flygresan  till Sverige hade jag köpt en liten ryggsäck fylld med saker till Nova. Den innehöll bland annat målarböcker, kritor, klistermärken, vanlig bok och en liten överrasknings boll (typ kinderägg fast större). Bollen var det som var mest spännande och den hade hon gått runt med i flera dagar innan resan. När vi väl satt på flyget öppnade vi den och fick se att det fanns en liten badanka inuti.


Vi har i veckan haft besök av min mamma som skulle på utbildning i Malmö och passade på att träffa oss också. När hon förklarade för Nova att hon skulle åka buss och tåg till Malmö, tyckte Nova att hon skulle ha en anka för det får man ju om man ska resa någonstans. Hm, blir nog till att köpa en massa ankor om hon förväntar sig det varje gång vi ska resa 😀

I går var vi i Trelleborg, där vi åt på Pinchos och sedan så Melodifestivalen tillsammans med Sandra, Micke och Novas kusiner. Vi hade en trevlig kväll även om vi tyckte att fel låt vann. Henke och jag tyckte att Dotter skulle ha vunnit. Det var i alla fall full fart på Nova som körde slut på kusinerna och själv somnade gott på vägen hem.


Vi har även hunnit med att möblera om lite i Novas rum. Hon har nu fått en riktigt säng och inte bara en madrass på golvet som hon haft tidigare. Hon blev jättestolt och sover just nu väldigt gott i den.

Kommentera här: