Vad hittar vi på i karantän?

Här kommer ett lite försenat inlägg. Henke kom aldrig iväg till Manchester förra veckan. Han skulle åka förra onsdagen men på tisdagskvällen fick han hög feber och därför var det omöjligt att åka på onsdagen. Han låg med feber hela onsdagen. På torsdagen kände han sig lite bättre och sedan har det sakta blivit bättre och bättre med någon liten dipp häromdagen.

När helgen närmade sig skulle jag ha hemtenta, Henke hade mycket jobb + att han han var lite hängig och Nova blev nu också sjuk. Man kan säga att allt hände på samma gång. 

Igår lämnade jag in tentan och Nova mår bättre. Henke sitter i möte med jobbet angående corona, vilket de har varje dag i dessa tider. 

Jag har mått bra förutom att jag varit lite täppt i nästan och haft huvudvärk någon dag. Har ändå valt att isolera mig eftersom jag umgåtts med två som har misstänkt coronadiagnos. Jag kan ju fortfarande åka på det jag också om jag nu inte redan haft det med mycket milda symptom.

Vad hittar vi på i våran karantän?
Nu har inte Nova och jag inte kunnat gå på aktiviteter som vi brukar, vilket gör att fler timmar ska aktiveras här hemma. Vi har kunnat vara ute i trädgården när solen varit framme och innan Nova blev sjuk. Jag har dessutom infört dagens pyssel för Nova där vi varje dag gör något enklare pyssel. Ni kan se några saker vi gjort här nedan. Detta har nu varit på paus i några dagar eftersom Nova inte orkat. Idag tänkte jag att vi skulle pyssla lite igen 😀.

Kommentera här: