Corona kaos

Det är Corona kaos i världen. Det ställer även till det för oss. Vi är just nu tillsammans i Sverige men Henke måste tillbaka till jobbet i Manchester. Han skulle åkt från Köpenhamn ikväll, men där är det ju stängt. Därför hoppas vi att han kan åka från Göteborg imorgon. Det återstår att se om han kommer iväg. Självklart är det jobbigt eftersom vi inte vet när vi kommer kunna träffas igen men vi anser att det är bäst att Nova och jag stannar kvar här. 

Nu till andra trevliga händelser. Nova har varit och tittat på sin första fotbollsmatch. Vi var och tittade på när kusinen Mio spelade match och Nova var så artig att hon klappade händerna åt allt, även när motståndarna gjorde mål. Det var skönt att komma ut i solen lite, även om det var lite kallt.

Vi har även träffat Annica och Olivia som kommit hem från ett äventyr i Afrika. Riktigt kul att träffas och Nova fick jättefina teckningar från Olivia.

I söndags var Elin på besök med Tim och Sandra. Vi har inte heller träffats på ett tag och det var som vanligt väldigt trevligt. Nova lekte så fint med Tim och Sandra.

Nu komner vi att tillbringa mycket tid hemma eftersom det inte finns så mycket annat att hitta på i dessa dagar. Har fyllt på Novas pyssellåda så vi har något att göra. 
Kommentera här: