Sammanfattning från jul och nyår

Som ni säkert märkt har jag inte haft så mycket tid över till bloggen. Eftersom jag vet att många av er uppskattar och tycker om att följa vårat liv i både Sverige och England så vill jag absolut inte sluta blogga. Jag ser det också som en dagbok för mig själv, jag kan i framtiden gå tillbaka och läsa om vårat äventyr. Jag har därför gjort upp en lite plan för bloggen och den ser ut så här:

Bloggen kommer att uppdateras 1 gång i veckan, troligtvis på söndagar. Det kommer då att vara ett inlägg som summerar veckan som gått i både ord och bild.

För att jag ska komma ifatt till nutid igen, så kommer här en sammanfattning om jul och nyår.

Dan före dan firade vi jul här hemma med Sandra, Micke och Novas kusiner. Vi hade en mysig kväll och jag älskar det här med att tjuvstarta julen dagen innan. Julaftonen firades i Småland med min släkt. Vilken tur att Tomten hittade dit tyckte Nova. Det bor nog en liten tomtenisse i henne för hon gillade mer att dela ut paket än att få och glatt hjälpte Tomten med detta. Det första paketet hon öppnade innehöll en skurspann och mopp i miniformat, sedan var hon inte intresserad av övriga paket 😀.

Vi stannade i Småland några dagar och tog det lugnt. Henke och jag fick lite egentid så vi passade på att gå på bio och se den sista Star Wars filmen. 

Till nyår hade vi tagit oss tillbaka till Skåne. Vi firade in 2020 här hemma hos oss tillsammans med ett trevligt sällskap. Vi lovade att 2020 skulle bli bättre än 2019.

Under den här perioden har vi också passat på att umgås med vänner som det dröjt alldeles för länge sedan vi såg senast. I lördags åkte Henke tillbaka till Manchester, medan Nova och jag stannar i Sverige ett tag till. Nu försöker vi komma in i rutinerna igen efter många sena kvällar och god mat.

Vi hörs igen på söndag!


Kommentera här: