Ojojoj vad vi har gjort mycket

Hejhej nu är det söndag igen. Den här veckan har varit händelserik. Vi tar det från början.

Efter resan hit i söndags så stannade Nova och jag hemma på måndagen. Vi behöver någon dag för att landa och bara ta det lugnt. På tisdagen tog vi metron eller bussen som Nova säger till närmaste lekland. Vi klättrade, åkte rutschkana, sjöng tillsammans med maskoten och åt lunch innan vi åkte hem igen.

På onsdagen gick vi till Ordsall hall som är en gammal herrgård. Där anordnar de aktiviteter för barn med sagostund, sångstund, pyssel och lite vanlig lek. Kul tyckte både Nova och jag så det blir fler besök. Det är också roligt att vi hittar lite nya aktiviteter. I höstas hade vi ungefär 3 stycken vi gick på men nu utökar vi dessa så vi har flera valmöjligheter. 

I Torsdags var vi hemma eftersom jag visste att det skulle bli lekland igen på fredagen. Henke hade tagit ledigt från jobbet och vi ville göra något för både Nova och för oss själva. Lekland först på förmiddagen och sedan åkte vi utanför stan, letade upp en gammal pub och åt lunch. Det blev ju givetvis ett annat lekland än det vi var på i tisdags. Första gången på lekland för Henke, men Nova visade honom hur det går till. 

Igår gick vi till de närmsta pubarna och åt god pizza. Vi har inte tagit oss tid till att besöka pubarna runt hörnet och tyckte det var dags. Vi blev positivt överraskade och det var inga problem att ta med Nova eftersom vi var där ganska tidigt.

Idag åkte vi till Trafford Centre för att shoppa lite. Det blev lite kläder och Lego till Nova. Till oss vuxna blev det nya kaffepoddar till Nespresson.

Ojojoj det har hänt mycket i veckan. Får se om nästa vecka blir lika händelserik.
Kommentera här: