People's History Museum

Här kommer ett lite försenat inlägg. Det blir så ibland. Här är i alla fall förra veckans uppdatering.

I början på veckan gick Nova och jag till People's history museum. Det ligger ganska nära där vi bor men vi har inte varit där tidigare. Det du kan få se på museet är människors fajt för sina rättigheter genom historien. Det fanns även delar som visade hur livet var för människorna bakåt i historien. Nova testade bland annat på att tvätta lite kläder på gammalt vis. 


Nova och jag har även besökt Henke på hans jobb. Kul att träffa Henkes kollegor och även se lite mer vad han hittar på om dagarna. Morgonen efter besöket frågade Nova honom: Ska du jobba?
Det var bra för henne också att få se var pappa är om dagarna.

Vädret har varit så trist, bara regn och blåst.  Har inte känts så lockande att gå ut, samtidigt som det inte alltid är så kul att sitta hemma i lägenheten. Vill verkligen ha sol, lite värme och vår. I söndags tittade solen fram och vi tänkte att vi tar en promenad, men det blev en liten promenad eftersom det blåste så kallt. 


Istället fixade vi till fotbollsväggen i Novas rum. Hon behöver med andra ord inte välja än vilket lag hon ska hålla på. 


Nu har Nova och jag en vecka kvar här i Manchester. Vi kommer att vara i Sverige hela mars, medan Henke kommer åka lite fram och tillbaka.Kommentera här: