Vad har vi gjort?

Imorgon åker jag och Nova tillbaka till Manchester och eftersom bloggen blivit lite eftersatt så kommer här en liten sammanfattning över vad vi gjort den senaste tiden.

Nova och jag har gått mycket på öppna förskolorna, både kommunens och kyrkans. Jag tycker det är viktigt för Nova att få komma ut och träffa andra barn nu när hon inte går på förskolan. Vi har även varit på kontroll på lungmottagningen och allt ser bra ut med Novas lungor. Såklart jätteskönt att höra.

Eftersom jag fått svårt att få tid till att plugga så åkte vi upp till Småland en helg. Nova fick gå på Linneryds marknad med mormor och morfar medan jag fick läsa i mina böcker. Morfar och Nova åkte karusell, vilket var första gången för Nova.

Henke har också varit i Sverige en vecka, så vi har inte varit helt själva hela tiden. Vi passade då på att ha kalas för våran 2-åring. Oj, vilka fina presenter hon fick. Jag kan säga att hon lekt med alltihop, så hon var jättenöjd ❤

Nu åker vi dom sagt till England imorgon och på fredag kommer Henke från Kina. Det är tyvärr ganska mycket resande för honom just nu. Ser i alla fall framemot en helg bara vi tillsammans.

Åhh jag har ju glömt att nämna att Nova har fått glasögon. Hon är så stolt över dem och de får faktiskt sitta kvar på näsan.

Kommentera här: