Halloween i Manchester

Då är det ny vecka igen, men först ska jag skriva om helgen som gått. I fredags kom min bror Per på besök. Han skulle egentligen kommit redan på torsdagen men ett inställt flyg ställde till det lite. Med lite kortare tid än tänkt så hann vi ändå med en hel del. Det regnade ganska mycket på förmiddagen på lördagen så det fick bli ett besök på IWM North, som är ett krigsmuseum. Ännu ett fint museum som visade saker från många olika krig och berättade historien om krigen ur olika synvinklar. De hade en liten show för barn där de berättade om djurens roll krigen. Nova kunde ju så klart inte sitta stilla utan sprang runt och tog sig till och med längst fram för där såg man ju bäst 😀.
På eftermiddagen slutade det att regna så då gick vi in mot Manchesters centrum för att kolla in Halloween in the city. Vi letade Halloween  monster som placerats ut lite här och där. Det blev rejäl promenad men vi såg alla utom ett monster (det ska Nova och jag försöka hitta nu i veckan). Vi såg även en hel del utav Manchester också. 
Igår åkte Per hem och sedan åkte Henke till  Barcelona. Nova och jag blev ensamma kvar här i Manchester, kändes lite konstigt när en efter en åkte. Nova har åkt på en förkylning så hon sov oroligt i natt, vilket gör att både hon och jag är slitna idag. Vi stannar hemma idag och myser.
Kommentera här: