En trevlig helg med fint besök

I torsdags flög vi tillbaka till Manchester och i fredags fick vi besök av Henkes syster med familj. Det har varit en mycket trevlig helg med julmarknad och fotboll. Nova har fått tillbringa tid med kusinerna och hon älskade varje minut.

På fredagskvällen var vi ute och åt på Hard Rock Café. Tyvärr fick Henke stanna hemma eftersom han fått samma förkylning som Nova och jag haft nu i någon vecka med 39C feber. Det var mycket viktigare att han var pigg till lördagen då det skulle tittas på fotboll. 

Lördagen gick vi en sväng på julmarknaden och sedan åkte alla utom jag och Nova ut till Etihad stadium för att se Manchester City möta Chelsea. Jag och Nova hade en mysig lördagskväll och efter matchen fick vi sällskap av hela gänget. 8-åriga Nheos kommentar: Detta var den bästa dagen i mitt liv. 

Idag besökte vi Ice Cavern som är en utställning med issulpturer. Det var jättefint men väldigt kallt. Därefter begav sig våra gäster till flygplatsen för hemfärd. Har som jag skrev tidigare varit en superkul helg och det har varit roligt att få visa upp Manchester. Hoppas de hälsar på oss snart igen.