Bärstolen Traveller S4 från Littlelife

Ikväll tog vi en liten promenad för att testa den nya bärstolen vi köpt till Nova. Det är en Traveller S4 från Littlelife som även är en ryggsäck. Perfekt för då får barn och tillbehör plats i samma enhet. Den här bärstolen går att använda upp till 15 kg, så den ska kunna användas ett bra tag. 

Min tanke med bärstolen var att den skulle vara bra att ha på ställen där vagnen inte kan användas eller på till exempel flygplatser, eftersom den går som handbagage. Nu har jag i och för sig en Babyzen yoyo+ som vagn och den går även den som handbagage på flyget, men tänkte ha ryggsäcken som ett komplement. Vi kan ju också använda bärstolen om vi ska promenera i skogen i Småland. Ja, det finns några olika användningsområden. 

Hittills är jag nöjd. Nova sitter bra och de viktigaste sakerna som blöjor, mat och ombyten m.m får plats. Känns helt okej att bära, lite finjusteringar med remmarna så ska det nog bli perfekt. Har som sagt bara testat den på den här korta promenaden, kan ju eventuellt ändra uppfattning när jag börjar använda den mer.

Nova var nöjd med att sitta i den, vilket kanske inte alltid är en självklarhet.Tror det har att göra med att hon kommer så högt upp, blir lite av en ny värld för henne. Hon passade även på att somna till en kort stund mot slutet av promenaden och då passade kudden som barnen kan luta sig mot bra. Måste bara tänka på att knyta fast allt löst som hon kan tänkas tappa, för det ser ju inte jag när hon är på ryggen. Mössan åkte av idag, men vi upptäckte det som tur var.

Littlelife har en hel del andra bärstolar också, men traveller s4 var den som passade oss bäst med tanke på vad vi ska använda den till.


Kommentera här: