Zoologiskt museum

Sortera: Högst betygsatt


Fjärilshuset Hagaparken, 169 70 Solna

Fjärilshuset

3631 Recensioner
Hagaparken, 169 70 Solna
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
  • Rullstolsanpassad toalett
  • Könsneutral toalett
  • Restaurang
  • Toalett
  • Passar för barn
Fiskevistet Surströmmingmuseet 891 96 Skeppsmalen

Fiskevistet Surströmmingmuseet

4 Recensioner
891 96 Skeppsmalen
  • Restaurang
  • Passar för barn
Styretrummet Fysikgränd 3, 411 33 Göteborg

Styretrummet

4 Recensioner
Fysikgränd 3, 411 33 Göteborg
Det är vi som är F-Styret. Vi består av kärnstyret och de sex ordföranderna för Fysikteknologsektionens kommittéer, FARM och SNF. Det är vi som har det övergripande ansvaret, tar hand om det dagliga arbetet samt ser till att sektionen fungerar.
  • Restaurang
  • Passar för barn
Nature museum 413 11 Göteborg

Nature museum

0 Recensioner
413 11 Göteborg
  • Passar för barn

Rekommenderade recensioner



Umm Adam
02.11.2023
Fjärilshuset
Det är inte särskilt stort men väl värt mödan att ta sig dit! Underbart med fjärilar som flyget över allt och spännande att se så många olika. Är man riktigt stilla kan de även landa på en.Passar alla åldrar och lättillgängligt för alla
Gina Göransson
23.10.2023
Fjärilshuset
Fin familjeutflykt. Härligt att gå i regnskog med fritt flygande fjärilar. Väl dyrt dock för en familj att besöka.
Ensio
19.10.2023
Fiskevistet Surströmmingmuseet
Trevligt muséum där man kan lära sig ’allt’ om surströmming.Litet men ändå lärorikt.Omnejden med fina klippor att gå på vid havet gör området värt ett besök.Restaurangen intill är ingen höjdare dock.
Renee O.
02.10.2023
Fjärilshuset
Underbart! Förutom alla fina fjärilar, djur och växter så var personalen supertrevliga, hjälpsamma, sociala och väldigt service-minded. Väl värt ett besök!
nina lindgren
20.09.2023
Fjärilshuset
Andra året i rad som jag är här med familjen.Fantastisk oas i form av regnskogskänsla när man stiger in till dom vackra fjärilarna.Rekommenderar alla att fara hit då ni både får chansen att se vackra fjärilar men även se häftiga hajar och vackra fiskar i akvariumdelen.
Mattias Skagerholm
30.08.2023
Fjärilshuset
Trevligt och fint ställe!Men klä er lätt, blir väldigt varmt i den fuktiga värmen!
Cecilia Johansen
08.08.2023
Fjärilshuset
Kan varmt rekommendera att åka hit. Med barn eller utan. Gammal som ung, rekommenderar att ni tar eran egen sväng att utforska området utanför fjärilsparken. Man kan köpa fika där. Jag rekommenderar er att ta med egen fika korg.Lite dyrt, både inträdet och fikat. Tjejerna som jobbade var tyvärr inte glada sociala och fattades kund vana.Eller så va dom slitna i värmen.Jag tycker att inträdet på 800kr var dyrt för två vuxna och 2 barn.Stället sköter sig självt, matning av rovdjur och en liten information ang rov fiskarna.Roligt upplagt av den som talade. Mkt humor och rolig information.Vi såg 5 fjärilar.Det var dock en besvikelse.Till viss del rullstolsanpassat, och ingen personal som gick runt i lokalerna.Vilket var synd.Eftersom endel föräldrar lät barnen göra lite som dom ville.Djur och barn ska man alltid ha ett öga på, när dom små inte förstår att dom är starka och kan skada djur eller sig själva.Härliga ytor att ha picknick,Strosa hand i hand med sin kärlek. Eller hela familjen.
hardik sanghvi
07.08.2023
Fjärilshuset
Ett jätte fint ställe för båda barn och vuxna. Fick se ett antal olika fjärilar, fick uppleva hur hajar matar sig själva i naturen.
Lasse Teveborg
05.08.2023
Fiskevistet Surströmmingmuseet
Kanonservice! Mycket hjälpsam personal som hjälpte till med allt. Rekommenderas!
Hilda Karlberg
05.08.2023
Fjärilshuset
Har varit här flera gånger senaste året! Alltid lika mysigt, fina djur som ser ut att må bra! Spännande och mycket att utforska och se