Nästa Äventyr!

Ibland måste man våga och det är precis vad vår lilla familj ska göra nu. Vi kan backa bandet till början av året. Jag var helt inställd på att börja jobba i augusti och Nova skulle börja på förskolan. Vi skulle ha en mysig vår och sommar tillsammans, innan nya rutiner skulle sättas. Samtidigt hade Henke blivit erbjuden ett jobb i England. Hur skulle vi göra? Ska vi flytta eller stanna kvar? Efter mycket funderande och listor med för- och nackdelar kom vi fram till att:

Nu gör vi det här, vi flyttar till Manchester.

Jag kommer därför att vara hemma med Nova lite till, så jobbet och förskolan får vänta. Henke började nya jobbet 1:e augusti och är på plats i Manchester. Nova och jag åker dit vid månadsskiftet, då vi också får tillgång till vår lägenhet.

Vi kommer dock inte lämna Sverige helt. Nova och jag ska fortfarande bo kvar i vårt hus. Vi vill vara nära släkt och vänner samtidigt som Nova fortfarande går på kontroller inom vården, vilket vi inte vill släppa. Det blir mycket pendlande mellan Sverige och England, men vi kommer att fixa det.

För er som undrar vart katten Soya ska ta vägen, så kommer hon att flytta till mina föräldrar.

Jag hoppas ni vill följa med oss på äventyret.

Kommentera här: