Byggnadsrenovering

Sortera: Högst betygsatt


Byggpartner I Skåne Ab Baskemöllegatan 5A, 214 40 Malmö

Byggpartner I Skåne Ab

27 Recensioner
Baskemöllegatan 5A, 214 40 Malmö
  • Tjänster på plats
  • Onlineofferter
Arctic Bygg AB Sjöfartsgatan 20, 974 37 Luleå

Arctic Bygg AB

7 Recensioner
Sjöfartsgatan 20, 974 37 Luleå
  • Rullstolsanpassad parkering
  • Tjänster på plats
  • Onlineofferter
Tompas Golv & Bygg Södra Krängevägen 20, 585 99 Linköping

Tompas Golv & Bygg

6 Recensioner
Södra Krängevägen 20, 585 99 Linköping
golvslipning badrumsrenovering Linköping snickeri golvslipning köksrenovering altan lister tröskel måleri fönster dörr tapetsering väggar golvbrunn gips golv badrumsmöbler, bad och kakel mamslätt kakel golv bygg firma köksmöbler bad kakel klinkers golv slipning renovera bygg rivning golvbrunn ROT-avdrag, prisvärd Östergötland Kilto vedum bauhaus beijer byggmax dahl hafa ikea kök trygga firman PER badrumsbehorighet våtrum ifö biltema alsehl Badrumsmöbler Sanitetsutrustning Kakel och Klínker Blandare Handdukstorkar Badkar Leverantörer Temal Vedum kök och Bad Ballingslöv Macro Hafa Arredo Konradssons Hero Kakel Arrow Neptun Damixa Mora FM Mattsson Gustavsberg Nordhem Pax handdukstorkar 3d planering
  • Tjänster på plats
  • Onlineofferter
  • Tidsbokning krävs
LCD AB bygg Liljevalchsgatan 13, 973 42 Luleå

LCD AB bygg

8 Recensioner
Liljevalchsgatan 13, 973 42 Luleå
  • Rullstolsanpassad parkering
  • Tjänster på plats
  • Onlineofferter
Johanssons Rör AB Uppsala Svartbäcksgatan 3, 753 20 Uppsala

Johanssons Rör AB Uppsala

7 Recensioner
Svartbäcksgatan 3, 753 20 Uppsala
Din kompletta VVS-leverantör Johanssons Rör är din kompletta VVS-Leverantör, med placering i Boden, Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm och Göteborg. VÅRA TJÄNSTER 1. Beställ online Nu kan du enkelt boka och beställa våra tjänster via vår webbshop 2. Välj en tid som passar dig Välj ett datum och tid för utförande som passar dig 3.
  • Tjänster på plats
  • Tidsbokning krävs
KakelExpress Blyvägen 2, 371 50 Karlskrona

KakelExpress

18 Recensioner
Blyvägen 2, 371 50 Karlskrona
Hitta det perfekta kaklet och klinkern till ditt hem hos KakelExpress.se. Vi erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa produkter till oslagbara priser. Handla tryggt och enkelt online och få snabb leverans direkt till din dörr. Vi erbjuder även prisgaranti på våra produkter!
  • Hemkörning
  • Upphämtning i butiken
  • Möjlighet till köp i butik
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
Avslutat arbete Dämmet 2, 443 92 Lerum

Avslutat arbete

8 Recensioner
Dämmet 2, 443 92 Lerum
  • Rullstolsanpassad parkering
A.C.M Bygg & Allservice AB Norralavägen 12, 826 62 Norrala

A.C.M Bygg & Allservice AB

6 Recensioner
Norralavägen 12, 826 62 Norrala
Ombyggnation, Nybyggnation, Renovering, Städ, Vi hjälper dig från start till klart
  • Tjänster på plats
  • Onlineofferter

Rekommenderade recensioner



Anton Ödman
03.11.2023
Karaten Bygg Väst AB – Trollhättan
Gjorde om mitt badrum som hade fuktskador. Bra kontakt genom hela processen, som förövrigt gick enligt plan. Alla var väldigt trevliga och hjälpsamma!
Bengt Svensson
03.11.2023
Morneon Fasad AB
Kontaktade Morneon kring en balkong med stora renoveringsbehov. Då balkongen sitter på en vanlig villa var Morneon inte rätt företag då de valt bort den typen av uppdrag. Fick däremot ett vänligt bemötande och konstruktiva förslag på lämpliga utförare samt råd kring hur en upphandling bör initieras. Är tacksam för denna hjälp.
Sebastian
03.11.2023
Byggfirma Ekenberg & CO AB
Vi anlitade William på Ekenberg & CO AB för hjälp med en utbyggnad och är mycket nöjda. William är otroligt noggrann och skicklig som snickare och med en stark stolthet i hantverket tycker jag att det är värt den extra kostnader då resultatet blir så mycket bättre!
sarah nyangena
03.11.2023
MAJEK BYGG & ENTREPRENAD
Ni är bäst. Mitt kök blev som ny. jag rekommendera Benjamin för hans tålamod och skicklighet i sitt arbete. Tack ännu en gång. Vi hörs igen.
Karin Jondelius
03.11.2023
LIROC PARKET
Snabbt och proffsigt fixat. Jag är så nöjd och rekommenderar verklige Liroc Parket.
Michael Hägg
03.11.2023
AB Jendrekson, renoverar badrum
Snabba skickliga hantverkare som på ett ansvarsfullt sätt gjorde renoveringen enkel samt höll sig till tidsplanen. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem ❤️/ Sofie och Michael
Joakim Nygren
03.11.2023
Pierre Entreprenad i Gävle AB
Proffsiga, inga konstigheter.
Anders Walle
02.11.2023
Johnny Pro AB
Riktigt proffsigt bolag. Lösningsorienterade, fixar alla problem som eventuellt skulle uppstå, smidiga och prisvärda. Väldigt bra upplevelse från start till mål när de bredspacklade och målade vårt hus inomhus. Fick rekommendation via vänner och skulle även varmt rekommendera andra att anlita dem.
Markus Eriksson
02.11.2023
Stockholm Kvadratmeter AB
Har ett golv som behöver sig en omgång. Va inne och pratade med en äldre dam som jag förklarade för hur mitt golv såg ut. Slitet, svarta/mörkare partier, missfärgat. Visade kring 5 bilder där man verkligen kunde se i detalj hur det såg ut. Hade till och med med mig en bit av golvet för att vara tydlig med hur det såg ut och att jag ville ordna detta genom att täcka med vit nyans (mitt golv är vitt). Rekommendationen blev en underhållsolja som jag köpte för 700kr. När jag kom hem och testade (körde tre lager) så täckte oljan verkligen ingenting! Antingen var damen väldigt okunnig eller ville hon lura mig. Oavsett absolut inte ok. Självklart var det inte ok att lämna tillbaka då jag öppnat burken…Får ändå två stjärnor pga bra utbud.
Denni Renud
02.11.2023
Lennart Ottosson Bygg & Fastighets AB
Trevliga gubbar