Hjärtsjukhus

Sortera: Högst betygsatt


Hagakliniken Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg

Hagakliniken

129 Recensioner
Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg
Hagakliniken erbjuder vi specialistvård med hjärtläkare, hudläkare, medicinläkare & reumatolog. Hagakliniken är störst inom vaccin i Göteborg
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
  • Rullstolsanpassad toalett
  • Toalett
  • Rullstolsanpassad hiss
  • Tar emot nya patienter
Hjärtspecialisterna i Malmö Lilla Nygatan 11, 211 38 Malmö

Hjärtspecialisterna i Malmö

6 Recensioner
Lilla Nygatan 11, 211 38 Malmö
  • Rullstolsanpassad ingång
Hjärtintensivavdelningen Köping Glasgatan 27, 731 30 Köping

Hjärtintensivavdelningen Köping

0 Recensioner
Glasgatan 27, 731 30 Köping
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
HjärtLung i Ljungby Rune B Johanssons gata 3, 341 43 Ljungby

HjärtLung i Ljungby

0 Recensioner
Rune B Johanssons gata 3, 341 43 Ljungby
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
Hjärtmottagningen Sigtunagatan, 723 34 Västerås

Hjärtmottagningen

0 Recensioner
Sigtunagatan, 723 34 Västerås
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
Hjärtavdelningen Sigtunagatan, 723 34 Västerås

Hjärtavdelningen

0 Recensioner
Sigtunagatan, 723 34 Västerås
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering

Rekommenderade recensioner



Åke Björk
28.10.2023
Hagakliniken
Varit patient hos Ali Hajimirsadeghi sedan april 2010 fram till bombdådet.Helt klart Göteborgs bäste läkare, väldigt sympatiskt bemötande, mycket kunnig i allmänmedicin och effektiv i sitt arbete.En stor förlust att inte kunna gå dit längre för årliga grundliga kontroller.Nu får jag börja på ruta 1 igen, och träffa massa knäppa läkare som bara tröttar ut en redan multisjuk person.Du milde vad många knäppgökar det finns inom läkarkåren.
Boel Watson
14.10.2023
Hagakliniken
Besökte Hagakliniken för PCR-test inför flygresa.Inga problem att boka in sig, gott om tider; lätt att hitta till och parkering precis tvärs över gatan. Toppen för en utsocknes!Test gjordes om förmiddagen och resultat kom som utlovat om eftermiddagen.Dr Vahid var ENORMT hjälpsam, lugnande och tillmötesgående när en i familjen visade sig testa positivt. Han svarade snabbt på alla frågor som då uppstod, var tillgänglig och mycket personlig i sin service, fram till att vi kunde testa igen. (Alla friska och vi kunde resa.)Jag rekommenderar varmt Dr Vahid och Hagakliniken.
Robert Machac
13.10.2023
Hagakliniken
Rekomenderades hit för att träffa specialist läkare. Men de tog sig inte tid att lyssna av och göra en riktig undersökning utan som alla andra skicka en vidare. Det värsta var nog att läkaren säger er tid är slut jag har en ny patient nu. Typiskt för läkare som är där för pengarna inte för patienten. Åker aldrig dit igen.
Thomas Rennemo
11.10.2023
Hagakliniken
Med så många recensioner med negativa kommentarer om personalen i receptionen så är jag förvånad att Hagakliniken inte gör något åt saken. Dessutom va det över ett år sen den första negativa kommentaren mot personalen i receptionen kom. Riktigt dåligt. Hon jag stötte på får -5 i betyg. Men vårdpersonalen får godkänd 3:a.
Milka Diskovska
18.09.2023
Hjärtspecialisterna i Malmö
Var lite skeptisk inför besöket då jag läste recensionen som finns här. Väl på plats blev jag mottagen av en receptioninst, en sjuksköterska och en läkare. Alla tre var mycket trevliga och talade klart och lugnt. Vid slutet av besöket informerade läkaren om att mina resultat var bra och att hon komner att skicka svar till min vårdcentral. Minus stjärnan var för miljön i väntrummet som var lite mörk och dyster.
Pista Bácsi
02.09.2023
Hagakliniken
Har gått hos de i 8 år för olika utredningar, ultraljud hjärta och carotis osv.Fortfarande går på årlig hälsokontroll där. Personalen är hur trevlig som helst. Angagerad läkare som beställer de prover som behövs, utan att man behöver tjata om det, och som ringer upp på söndagar tex. för att påminna om ett prov som behöver tas om. De genomför även utredningar där den vanliga sjukvården inte längre vill ställa upp tex. pga. hjärtbesvär. Ett annat exempel är lindrig hjärnblödning, där läkaren på Mölndals akutmottagning och 2 stycken läkare på Lindome VC ej vill remitera till magnetröntgen, utan ställer tre olika felaktiga diagnoser och remiterar till sjukgymnast. Här ordnar man magnetröntgen och riktig diagnos ställs.Rekomenderas...
Sara Anonym
02.09.2023
Hagakliniken
Skulle få en snabbare återbesökstid här sa en annan specialist jag varit hos pga allvarliga symptom och att jag måste utredas snabbare. Tyvärr är personalen i receptionen helt oförstående. Verkar vara en receptionist som inte förstår hur man bemöter människor. Otrevlig. Kanske gift med ägaren till kliniken? Måste vara något sådant - annars obegripligt att personen kan få arbeta kvar (läs övriga recensioner här).Men andra i receptionen är däremot kunniga och toppen! Hjälpsamma. Så ring tillbaks senare eller en annan dag om du fått prata med ”fel person”. De andra borde ha 5 stjärnor. Därav blir det ett mitt emellan betyg. -1 för en person och +5 för resten blir 3.
Fredrik Ullvan
01.09.2023
Hagakliniken
Gick på dropin. Lång väntetid. Dåligt bemötande och dålig information om varför besöket dröjde. Väntade 1 h och 10 minuter och gick sedan. Snorkig otrevlig receptionist. Möjligt att vårdpersonalen har gott bemötande men det första intrycket i receptionen var uselt.
Johan Asting
29.08.2023
Hagakliniken
Kanontrevlig service av läkaren för Covid-19 PCR-test. Tyvärr var damen i receptionen inte riktigt på hans nivå, blev en del fel i adress och annat, men det rättade läkaren till.
Andreas Öller
20.08.2023
Hjärtspecialisterna i Malmö
Först skrämde mig läkaren ordentligt med att säga att mitt hjärta troligen behövs opereras sedan gjorde man ett arbetsprov och kom till att så farligt kanske det inte var trots att jag hela tiden sagt att jag var i god fysisk form. Sedan skickades jag på en MR undersökning dit jag kom till flera månader senare och efter tre veckor har jag inte fått mitt resultat trots att ringt och påmint dem flera gånger.