Julen 2018

Nu sitter jag här på annandagen och summerar julen. Vilken rolig jul det blev för Nova. Hon lekte hela julaftonen med sina sysslingar och vi föräldrar såg knappt till henne. Vid 16-tiden kom Tomten med en massa paket. Vår dotter är tydligen för smart för att tro på tomten, i alla fall i år. När hon satt i Tomtens knä utbrast hon: Pappa!
Hoppas ingen av de andra barnen hörde.
 
Det blev många nya leksaker som vi testade igår. Många med ljud som låter, jag undrar hur länge vi kommer stå ut med dessa. Det var kul för att alla mostrar, kusiner, kusinbarn och respektive var sammlade på julaftonen. Min mormor var givetvis också med. Det händer inte så ofta att vi är sammlade allihop, men riktigt kul att träffa alla. 
 
Igår tog vi det bara lugnt. Nova testade julklappar, sedan gick vi till mamma och pappa och åt lite lunch. Vi passade på att titta på kossorna på vägen dit. De stod nyfiket och tittade på oss och Nova tittade nyfiket tillbaka. 
 
Idag ska vi åka in till Växjö och träffa Johan, Stina, Wilma och Molly igen. Ska bli kul och jag vet att Nova tycker om att busa med tjejerna. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: