Hej då 2018! Hej 2019!

Idag är det nyårsafton och sista dagen på 2018. Vi ska ha en barnvänlig Nyårsafton och fira med kära vänner där vi kommer fira in nyåret lite tidigare för barnens skull. Det blir inga raketer, vilket är skönt för jag hatar det. Det är fint att titta på men väldigt farligt, speciellt när alkohol är inblandat.

Jag tycker att 2018 har varit ett riktigt bra år. Vi har fått uppleva Novas första år och den fantastiska utvecklingen hon gjort. Vi har gjort en massa roliga saker tillsammans. Vi har varit på två härliga resor med våra familjer, vi har gjort mysiga utflykter tillsammans, vi har haft ett fint dop för Nova med släkt och vänner närvarande. Vi har tagit oss tid till att bara vara själva och ta det lugnt i vår lilla familj. Vi har fått tillbaka energin efter ett par tuffa år och det tackar vi främst glädjespridaren Nova för. 

Nedan ser ni ett collage av bloggens 2018. Det har blivit några inlägg fast det blev en liten paus på typ ett halvår. Nova har stått i fokus på bloggen och man ser verkligen utvecklingen hon gjort. Igår hade hon dessutom sin korrigerade 1-årsdag (eftersom hon är för tidigt född räknar man hennes utveckling ifrån när hon egentligen skulle fötts).

 
 

Vi ser framemot ett härligt 2019 som förhoppningsvis kommer att bjuda på många härliga inslag och nya blogginlägg. 

Gott Nytt År!

 
 
 

Kommentera här: