Bolånegivare

Sortera: Högst betygsatt


Ålems Sparbank Bankvägen 2, 384 40 Ålem

Ålems Sparbank

12 Recensioner
Bankvägen 2, 384 40 Ålem
Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna!
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
Lån utan UC

Lån utan UC

8 Recensioner
Lån utan UC! Tar annan kreditupplysning, Bisnode eller Creditsafe. Ränta 0-39,8%. Ansök & låna Snabblån & Smslån utan UC. Hög beviljandegrad!
  • Hbtq+-vänlig
Lånekoll Narvavägen 12, 115 22 Stockholm

Lånekoll

130 Recensioner
Narvavägen 12, 115 22 Stockholm
Få koll på din ränta via Lånekoll! ✅ Jämför 30 banker & få Räntan Direkt ✅ Privatlån från 4,90 % ✅ Lån upp till 600 000 SEK ✅ Bolån från 4,14 %
  • Tjänster på plats
  • Onlinebesök
Länsförsäkringar Jämtland, Åre Årevägen 127, 837 52 Åre

Länsförsäkringar Jämtland, Åre

7 Recensioner
Årevägen 127, 837 52 Åre
Här hittar du kontaktuppgifter och öppettider för våra kontor. Du hittar även nummer till kontaktpersoner, spärra kort och skadeanmälan.
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
Hypoteket Barnhusgatan 20, 111 23 Stockholm

Hypoteket

24 Recensioner
Barnhusgatan 20, 111 23 Stockholm
Med ett bolån hos Hypoteket kan du känna dig trygg med att du får våra bästa villkor. Du slipper boka möten varje år för att behålla en konkurrenskraftig ränta över tid. Det tycker vi är ett enkelt och smidigt bolån.
  • Tjänster på plats
  • Onlinebesök
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB Älta Ältavägen 202, 138 30 Älta

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB Älta

9 Recensioner
Ältavägen 202, 138 30 Älta
Erik Olsson har mäklare i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra mäklare hjälper dig som ska köpa eller sälja bostad till en trygg bostadsaffär. Välkommen!
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Tjänster på plats
  • Onlinebesök
Erik Olsson Fastighetsförmedling Regementsgatan 15, 217 53 Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling

14 Recensioner
Regementsgatan 15, 217 53 Malmö
Vill du köpa eller sälja bostad i västra Malmö? Vi har funnits här sedan 2005 och är marknadsledande. Kontakta din mäklare redan idag!
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Tjänster på plats
  • Onlinebesök
Erik Olsson Fastighetsförmedling Norrgatan 3, 432 41 Varberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 Recensioner
Norrgatan 3, 432 41 Varberg
Vill du köpa, värdera eller sälja din bostad i Varberg? Kontakta våra mäklare i Varberg om du vill göra en lyckad och trygg bostadsaffär!
  • Tjänster på plats
  • Onlinebesök
MittBolån Luntmakargatan 18, 111 37 Stockholm

MittBolån

11 Recensioner
Luntmakargatan 18, 111 37 Stockholm
Jämför bolån och olika bankers erbjudanden. Här kan du som vill jämföra, ansöka, eller flytta ett bostadslån hitta en bank med bra villkor och låg ränta.
  • Hbtq+-vänlig
  • Rullstolsanpassad parkering
  • Anställer flyktingar
Erik Olsson Fastighetsförmedling Lund Stora Södergatan 13, 222 23 Lund

Erik Olsson Fastighetsförmedling Lund

10 Recensioner
Stora Södergatan 13, 222 23 Lund
Vill du köpa eller sälja bostad i Lund? Våra mäklare har många års erfarenhet och är experter på Lund. Kontakta våra mäklare i Lund för en trygg bostadsaffär!
  • Tjänster på plats
  • Onlinebesök

Rekommenderade recensioner



Marwa Jassim
02.11.2023
Erik Olsson Fastighetsförmedling Lund
Väldigt oprofessionelt! Jag hade kontakt med två mäklare angående olika fastigheter. En av de tar mig inte seriöst och tror att jag kan inte betala summan. Aldrig ringer jag de igen!
alexandros moustakas
02.11.2023
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Lockpriser
Lars-Olof Kvarnström
01.11.2023
SBAB Bank AB
Använt mig av SBAB i några år och varit helnöjd. Dock hänger inte inlåningsräntan riktigt med många andra aktörer på marknaden.Med tanke på hur stora SBAB är gällande utlåning så borde detta även speglas på inlåningsräntan.
Tman
01.11.2023
SBAB Bank AB
urdålig bank, oseriös. enorm telefonkö för att få kontakt med någon. De hänvisar till sin app som de samtidigt varnar för.undvik denna bank. inte ens värd en stjärna
Mikael Bergmark
30.10.2023
Lånekoll
Lånekollen och framför allt Valentin Ponce, din betrodda guide i lånedjungeln!Valentin gav direkt ett professionellt och ärligt intryck från första stund och hjälpte oss med allt från vilken ränta som är realistiskt i dagen läge till vad banker kunde erbjuda mer, men även vad som kunde krävas tillbaka från oss som kund. Väldigt ärligt och öppen dialog hela vägen och Valentin satte alltid oss som kund i första rummet och jag fick bara en känsla av proffsighet istället för det vanliga säljsnacket hos andra tjänster.Mitt mål var att få den bästa räntan möjligt på mitt bolån och jag har haft kontakt med de topp 10 bankerna i Skandinavien och även andra ”lånekoll” tjänster undertiden som jag har haft kontakt med Valentin och Lånekollen.Men hör och häpna! Ingen annan bank eller tjänst kunde konkurrera med Valentin och Lånekollens ränteerbjudande och jag kunde faktiskt ha skippat min egen undersökning och 10+ kreditupplysningar, för Lånekollen levererade bäst ränta ändå!Valentin höll kontakt under hela processen och guidade oss på ett mycket trevligt sätt hela vägen med hjälp av telefon och lånekollens e-tjänst som var väldigt smidig och lättanvänd!
Jan Bäckstedt
29.10.2023
Erik Olsson Fastighetsförmedling
stans bästa mäklare
fadi khouri
28.10.2023
Bluestep Bank
Vi fick hjälp med bolån.. bra bemötande och stort tack Erik.. hjälpte oss och svarade på alla frågor.
Gabriel Sydgard
28.10.2023
SBAB Bank AB
Mycket bristfällig information på hemsidan. Hade kunnat bespara oss mycket extra stress genom att vara tydligare med sina krav. Jobbar för enskild firma vilket de ej godkänner. Superenkelt att skriva ut så slipper de slösa människors tid.8/1 (efter SBABs svar)Vi ansökte om 1,5 miljon med gemensam inkomst på 650000+ om året. Fasta anställningar sen mer än 1 år, inga skulder utöver studieskulder, ingen bil, inga barn, inga betalningsanmärkningar och insparad kontantinsats. Svaret ni gav till oss var ”pga enskild firma”…. Så kom inte och ljug ihop nåt svar här för att rädda ansiktet
Birgitta Levinsson
28.10.2023
Sörmlands Sparbank - Flen
Idag 18/10 gick till banken och ville öppna kontoMen det gick inte pg av att man måste boka tid för att öppna konto!!!! Sen sa bankmannen att de flesta var på lunch, så det gick inte att öppna något konto där!!!Detta tyder jag att banken inte vill ha nya sparare!!Nu vänder jag mej till annan bank!!!Mycket dåligt av en bank!!
Thommy Lindkvist
27.10.2023
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Fick allt klart idag med kontraktskrivning. Tycker dom har skött sig bra, profesionella, trevliga och gjort de yttersta för att göra mig nöjd. Trevliga lokaler med bra receptionist vid varje besök. Rekommenderar denna mäklare.