Avkoppling på Kosta Boda Art Hotel

Äntligen fick vi lite egen tid tillsammans. Vi har varit på spa i Kosta och Nova har haft det bra hos sin mormor och morfar. Efter en väldigt tuff höst kände vi att vi behövde komma iväg och ta hand om varandra, valet föll på Kosta Boda Art Hotel eftersom vi alltid varit nöjda med vår vistelse där och dessutom är det nära till barnvakt.  

Vi hade bokat ett Art Deluxe Room och ett härligt fruktfat väntade på oss. Efter att smaskat i oss lite frukt strosade vi ner till spaavdelningen. Där fick vi ett glas bubbel som vi avnjöt i den varma poolen ute. En snöstorm gjorde att det blev lite väl kallt om öronen, så vi flyttade in och fortsatte slappna av. Man blir alltid så härligt avslappnad på spa, det är ett lugn som lägger sig.

Middagen på kvällen bestod av sotad tonfisk,rödvinsbrässerad kalvkind och choklad bavaroise, som vanligt väldigt gott. Mätta och belåtna avslutade vi kvällen med ett glas i Glasbaren innan vi gick upp på rummet och somnade gott. Dock så vaknade vi bägge två vid halv 4 tiden, inställda på Novas mat och sov klocka.

 

 

 

 

1 Ann Pettersson :

skriven

Nova klarade natten utan sina föräldrar bra, men hon vaknade också samtidigt som ni 😀

Kommentera här: