Glad Påsk!

Glad påsk! Jag hoppas att ni alla får en härlig påsk. Vi har haft det lugnt och skönt, vilket vi sedan länge bestämt att vi skulle ha. Igår var vi och handlade det sista inför dagens påskmiddag med Henkes familj. Det var typ det lilla extra vi gjorde igår. Vi passade på att ha lite finmiddag, bara vi två igår när Nova satt och sov i sin gunga. Inte ofta det går att äta i lugn och ro. 

kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Glad påsk, Middag, Påsk

En dag på jobbet

Idag var Nova och jag på jobbet och hälsade på. Det var riktigt roligt att träffa alla igen och framförallt att Nova fick träffa alla. Vi hade med oss lite godis som vi bjöd på och Nova fick så fina presenter. Hon blev sådär härligt trött av alla intrycken och somnade i min famn. Kan säga att hon fortfarande är trött.


Tack för presenterna och det var kul att träffas. Kommer säkert på besök snart igen.

Orkidén som vägra vissna

Jag har en så otroligt fin orkidé. Jag fick den när jag slutade mitt jobb i Karlskrona för snart 4 år sedan, den har överlevt och blommar hela tiden. Jag är en sådan person som bara tar död på mina växter, vet inte hur många orkidéer jag köpt och ingen lever någon längre tid. Den här gula fina orkidén är fantastisk. Den gör mig påmind om alla mina underbara kollegor i Karlskrona. Tack för mina år hos er och allt ni lärt mig i mitt yrke. Jag har fortfarande lite koll på er via facebook och instagram.

Kärleken tog mig till Skåne och ett nytt jobb i Lund. Även där fick jag underbara kollegor som lärt mig mycket. Nu är yrkeslivet på paus men jag och Nova tänkte göra ett besök på jobbet nästa vecka.

Som ni säkert inte har missat så är det våffeldagen idag, därför kommer vi avsluta söndagen med lite våfflor.