Adore Us Babies

Fick möjlighet till ett samarbete med Adore Us Babies. Jag klickade in på deras sida och fastnade för en dekoration med ordet Star, klart Super-Nova ska ha en sådan. Därefter la jag även till en body och ett par byxor i varukorgen. Tycker det fanns väldigt fina dekorationer och kläder, så för mig kommer det säkert bli fler besök i shoppen. Är ni nyfikna så klicka på länken: Adore Us Babies

Nova verkar nöjd eller vad tycker ni? ♥

 

 

 

Humöret på topp i solen som skiner i kapp med medaljer i OS

För några veckor sedan var jag i Lomma och gick en promenad i det fina vädret. Idag blev det Bjärred som fick visa sig från sin soliga sida. Man blir så mycket piggare när solen är framme och det finns hopp om att det kommer en vår så småningom. Nova tyckte också det var kanon och mös i vagnen.

 Vi kom hem lagom till damernas skidskyttestafett och lag Edin i curling semifinal. Kan säga att det var svårt att se bägge samtidigt och höll därför på att missa det sanslösa silvret i stafetten eftersom det gick lite sämre där ett tag och bättre i curlingen. En riktigt rolig OS-dag med Guld i Slalom för André Myhrer, Silver i skidskytte och lag Edin tog sig till final och säkrade ytterligare en medalj. Annars började OS jättebra men har de senaste dagarna följts av lite besvikelse som i Hockeyn, sprintstafetten på herrsidan och skicross för herrar. Idag vände det igen kändes det som eller jag hoppas det i alla fall, det finns ju några chanser kvar på medaljer innan det är slut för den här gången på söndag.  
kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Bjärred, OS, Prematur, bebis

Hur följer man bloggen?

Tänkte skriva lite om hur du kan följa bloggen och få reda på när den är uppdaterad. Jag brukar då och då lägga upp inlägg på min privata Facebook men det är inte alla inlägg som läggs upp där så om du följer mig via den sidan riskerar du att missa något. 

Längst upp till höger på min blogg (se bilden) finns ett antal knappar till bland annat bloggens egen Facebooksida och instagram. Här lägger jag alltid upp när det finns något nytt att läsa. Klicka på valfri knapp och därefter på följ så går du inte misste om någonting.