Tonkatsu-restaurang

Sortera: Högst betygsatt


Noodle Lover Mölndalsvägen 87G, 412 63 Göteborg

Noodle Lover

67 Recensioner
Mölndalsvägen 87G, 412 63 Göteborg
  • Hemkörning
  • Betalkort
  • Kreditkort
  • NFC-betalningar med mobiler
  • Toalett
  • Avhämtning
  • Servering
  • Kaffe
  • Lunch
  • Middag
  • Fri klädsel

Rekommenderade recensioner



Kenneth Medin
21.10.2023
Noodle Lover
Käkade en alldeles utmärkt bibimbap för 129 kr. Kändes som ett rätt mysigt ställe, faktiskt.
Ludvig ramsöy
16.10.2023
Noodle Lover
Otroligt god mat!Vi tog en Fläsk Kimchi Bao bun, 10/10, perfekt bröd, perfekt hetta och otroligt gott kött.Vi tog var sin Tonkotsu ramen som var den godaste ramen jag ätit.Trevliga lokaler och underbart bemötande personal.Stark rekommendation, kommer komma hit ofta!
Lundqvist Olivia
26.09.2023
Noodle Lover
Mycket läcker ramen-restaurang, tonkotsu-ramen rekommenderas starkt, soppbasen är rik och nudlarna med lite tuggmotstånd. Jag gillar det väldigt mycket. Ett måste för ramen-älskare!
Emil Isaksson
24.09.2023
Noodle Lover
God Tonkotsu Ramen med mycket kött! Prisvärd och lagom portion. Hade varit ett plus om det funnits vitlök man kunnat pressa i, som på många andra Ramenhak.Side dishes var goda, men hade kunnat kosta lite mer så man fick mer!Rekommenderas!
Axel Bryngelsson Roos
23.09.2023
Noodle Lover
En ramen som träffar alla element den ska, men bara knappt. Dem små sakerna som gör en ramen perfekt saknas, men alla smaker och delar finns där ändå, och till ett bra pris! Jag slurpade i mig hela skålen.
Anna Söderberg
24.08.2023
Noodle Lover
Mysig och fräsch lokal. Vänlig personal.Man får beställa via qr kod som finns utplacerade på bord. Betalning sker också där.Lagom stora portioner. Bra smak. Tunna nudlar som är behagliga att äta. Stort plus att man får vitlöksklyftor som man kan smaksätta sin ramen med!
Dennis Johansson
22.08.2023
Noodle Lover
Små portioner, men god mat. Utöver soppan behöver du iaf en Bun för att bli mätt.Bra smak på soppan och slurpvänliga nudlar.En avsaknad av färskpressad vitlök vid bordet och serveringstillstånd håller det tillbaka från full pott.Rekomenderas.
Erica A
03.08.2023
Noodle Lover
Riktigt god ramen, bra portioner. Deras Buns är dock under all kritik, smakade bara soja/salt och var någon tofu-röra i som åkte ut när man försökte äta..
Sara
03.08.2023
Noodle Lover
Fantastisk restaurang. När Foodora slarvade bort min beställning på 600+ kr så erbjöd sig NoodleLover att göra om hela min beställning gratis. När Foodora sen återbetalade min borttappade beställning så betalade jag till NoodleLover, men de förväntade sig ingenting. Det är så man vet att en restaurang sätter service och kundnöjdhet i första rummet. Otrolig upplevelse! (Och fantastiskt god mat)