Melodifestivalen - Final

Idag är det lördag och melodifestivalfinal. Henke är på romprovning och jag sitter hemma själv ikväll. Ska iväg och hämta honom ikväll eller natt när de anser att de är färdiga. Jag får med andra ord titta på Mello själv ikväll. För några år sedan var det endast finalen jag tittade på, var inte intresserad av deltävlingarna eller andra chansen utan tyckte det räckte att se finalen. Nu för tiden tittar jag på varje deltävling, men skulle jag missa någon så gör det inget, jag behöver inte se den på play heller. Det är sedan jag träffade Henke som jag ser mer Mello än tidigare och jag kan tänka mig att även grabbgänget på provningen kommer att bänka sig nu vid 20:00.

Vet faktiskt inte hur det kommer att gå ikväll, tycker inte det är någon låt som sticker ut som det varit de senaste åren. Min favorit åkte tyvärr ut i andra chansen. Jag gillar faktiskt Loreens Statements låt, den har liksom vuxit hos mig och jag måste säga att det är den låten jag gillat bäst i år.

Bjuder på några nytagna bilder på månen ikväll. Tyckte den är så fin ikväll så jag var ute med kameran nyss och tog några fina bilder.

Avslutar med att säga:

Må bästa låt vinna!

 
 

Kommentera här: