Snurrbricka

Lovade för ett tag sedan att visa snurrbrickan vi skulle bygga ihop. Nu är den färdig och snurrar perfekt. 

Vi fixade underredet till brickan från Kina, hittade någon variant att köpa i Sverige också men det blev den från Kina i alla fall. Skivan är från ett bord som vi köpt på IKEA. Märkte att det var svårt att hitta runda skivor som var tillräckligt stora, men tillslut kom vi på att ett billigt bord från IKEA kunde fungera. Med hjälp av några skruvar så fäste vi skivan vid underredet. Dock fick vi vara väldigt försiktiga så att inte skivan sprack när vi skruvade.

Långa bryggan i solnedgång

Avslutar helgen med att göra ett besök på långa bryggan, Bjärred för att fotografera lite i solnedgången. Det har varit helt underbart väder i helgen, solen har kommit fram men det är fortfarande lite kallt. Sommartiden gör att det är ljusare lite längre och jag känner verkligen att energin börjar komma tillbaka. 


Bjuder på några av bilderna som jag tog idag innan batteriet i tog slut. Nu ligger kameran på laddning inför nästa möjlighet till att ta fina bilder.

kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Långa bryggan bjärred, Solnedgång, Solnedgång långa bryggan

Pärlmönster

I veckan beställde jag hem en bok med pärlmönster. Fick hem den igår så nu ska det göras en massa härliga djur. Har sedan tidigare gjort några djur efter Anjas mönster, (som jag skrivit om här i bloggen tidigare) men tyckte det var kul att köpa hennes bok så alla mönstrena är samlade på samma ställe. Tyvärr fanns inte boken att köpa i Sverige, men det gick att beställa från Danmark. 


Annars började dagen med våfflor till frukost. Det är ju våffeldagen idag. Tack älskling för tillagningen ❤