Det går framåt...

Det går framåt med sovrummet, sakta men ändå framåt. Idag blev vi klara med andra sidan av väggen (bara en list som saknas). Vi gjorde ju för några veckor sedan klart min walk in closet och nu blev som sagt andra sidan av väggen färdig. Vi är jättenöjda med den svarta panelen och Henke är sååå glad att Tv:n kommit in i sovrummet igen efter att ha varit bannlyst. Jag vet inte hur han lyckades övertala mig men nu hänger Tv:n på väggen i alla fall.  

 

Vi har lite kvar att fixa i sovrummet men det mesta är “bara” detaljer som tex en ny lampa som ska upp i taket.  Vi var och köpte en på Mio idag, den heter Eos och har en riktigt fluffig design som vi tyckte skulle passa bra i sovrummet. Det kommer att bli ett härligt vitt moln över sängen när den är på plats.  Jag får återkomma med en bild på hur det kommer att se ut eftersom den än så länge ligger kvar i sin låda. Tills dess får ni hålla till godo med bilden jag lånat från Mios hemsida.

 

Jag har dessutom hunnit med ett lite lättare träningspass och kroppen kändes bra efter förkylningen, vilket betyder att jag nog beger mig till gymmet imorgon på min lediga dag. Tränade hemma i vårat eget gym idag, Norléns Gym (ja, vi har till och med ett namn på vårat gym). Vi har egentligen allt man behöver i gymmet, där finns en cykel, roddmaskin, crosstrainer och lite vikter men det är kul att gå till ett riktigt gym ibland också. Tycker det är så trist att när jag äntligen började få lite rutin på träningen så blir jag sjuk och få börja om. Fast jag känner mig riktigt motiverad just nu, det ska nog gå bra.

 
1 Anonym:

skriven

Älskar eos lampa, tyvärr bestämde jag fel storlek. Hoppas på nästa🌸. Vilken fin blogg!

Svar: Kul att du gillar bloggen! Ja, Eos lampan är en ny favorit, härligt fluffig 😃
Ida

Kommentera här: