Hur har helgen varit?

Helgen började inte bra med terrordådet i Stockholm. Fruktansvärt för alla drabbade. Jag hoppas ändå att Stockholm och Sverige kommer stärkta ut ur detta. Om vi nu bortser från detta hemska så tycker jag helgen har varit bra. Inte lika avslappnande som förra, utan lite mer aktivitet den här helgen. 


Lördagen började med att vi bjöd vänner på brunch och hade några mysiga timmar med mycket snack. Vi bjöd på nybakta frallor, en massa gott pålägg, ägg och våfflor. Det mesta som en brunch ska innehålla med andra ord. 

Kvällen tillbringade vi i bowlinghallen med andra trevliga vänner. Jag var totalt värdelös på bowlingen, men vad gör det, det var kul ändå. Hade vi kört en serie till så hade jag garanterat vunnit 😉. Det är kul att göra sådana här aktiviteter tillsammans, tyvärr blir det allt för sällan, tiden räcker inte till allt man vill göra.

Eftersom lördagen var full av aktiviteter så har söndagen blivit lugnare. Jobbade i och för sig några timmar idag på förmiddagen, men sedan har jag bara tagit det lugnt. Vi passade på att ta en kopp kaffe i solen, helt underbart. Våren är här!!!!

Kommentera här: